Dienstag, 13. Oktober 2009

Világ protestánsai, egyesüljetek!

Minden magyar református számára, a Kárpát-medencében és bárhol a világon egyetlen igaz út van, mégpedig a Magyar Református Egyházak Tanácskozó Zsinatában való tevékeny részvétel. A `Magyar Református Egyházak Tanácskozó Zsinata´ (a továbbiakban: MRETT) már 1995-ben megalakult Debrecenben, a világ valamennyi magyar református egyháza közös akaratából, és mindmáig működik. A Tanácskozó Zsinat minden tagegyháza önrendelkezési jogát elismervén tiszteletben tartja minden ország szuverénitását, amelyben magyar református egyház él és működik. Ez az egyedüli járható út. Az `Alkotmányozó Zsinat´ tévút.

2009.06.21. 16:07 batori.g

Invitáció

Ez a blog a világ protestánsai és a magyarországi protestánsok számára jött létre. Magától értetődik, hogy nem kirekesztő, vagy ha mégis, akkor semiképp sem vallási, hanem erkölcsi alapon. Csatlakozhat hozzá minden született protestáns, aki a diktatorikus hatalommal való szembenállásra genetikailag kódolt. Gyávák, opportunisták, korruptak, a hatalom fizetett és egyéb módon jutalmazott talpnyalói lehetőleg kerüljék ezt az oldalt. Vagy ha mégis idetévednek, ne panaszkodjanak a kemény hangért. Kitiltani nem fogjuk őket, erre nincs szükség, hamarosan elkotródnak maguktól is, ha nem illenek egy igazi magyar protestáns közegbe.

Fórumot kívánunk biztosítani mindazoknak az egyetemi oktatóknak, egyetemi hallgatóknak, akiket a sors törvényszerűen vagy véletlenül a magyar protestantizmus szellemi fellegváraként létrehívott, azóta nevét meggyalázó intézménybe, a Károli GáspárReformátus Egyetemre vetett, mégpedig most, az intézmény történetének legsötétebb, a Rákosi-diktatúrát is megszégyenítő időszakában.

Közölni kívánjuk egy másik blogon már elhelyezett, de onnan azóta részben letörölt, megsemmisített kommentjeinket. Várjuk ide az új hozzászólásokat, kommenteket. Készek vagyunk vitakozni az ellenvéleményt képviselőkkel, de csak ha tényekre hivatkoznak. (Rágalmazóknak és hamis vádakkal operálóknak ajánljuk azt az oldalt, ahonnan kitiltottak bennünket, éppen mert a rágalmakkal és vádakkal szemben tényekre hivatkozva védekezni próbáltunk.) Véleményünket alátámasztandó, közölni fogunk autentikus dokumentumokat, amelyek alapján az olvasó önállóan eldöntheti, hogy a vitában kinek van igaza.

Bátori Gusztáv

ősreformátus

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen